Mitä me teemme?

digitaalisen median palvelumme

nettisivut – hakukoneoptimointi – digimarkkinointi

Kotisivut yritykselle edullisesti

Meiltä saat yrityksellesi toimivat, hyvännäköiset ja nykyaikaiset – mobiili- ja hakukoneystävälliset kotisivut.

Toteutamme asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisia sivustoja ”avaimet käteen” periaatteella.

Kotisivujen suunnittelu

Kaikki kotisivut suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Pyrimme siihen, että jokainen asiakas saisi juuri yrityksensä näköiset sivut. Meillä ei siis puserreta kaikkia projekteja samalla muotilla.

Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja positiiviseen asiakaskokemukseen niin asiakkaan, kuin kotisivujen kävijöidenkin suhteen.

Olemme hinnoitelleet tuotteemme mahdollisimman edullisiksi niin, että palvelumme soveltuvat myös yrittäjien ja ammatinharjoittajien tarpeisiin ja budjettiin.

Meiltä saat pienet kotisivut alusta loppuun asti toteutettuna. Nopeasti, helposti ja taatusti kilpailukykyiseen hintaan!

Sivujen toteutus

Kaikki tekemämme kotisivut ovat mobiiliystävällisiä eli sivut toimivat niin pöytäkoneissa, tableteissa kuin älypuhelimissakin.

Lisäksi sivut ovat hakukoneystävälliset eli niiden suunnittelussa otetaan huomioon tärkeimmät seikat, jotka vaikuttavat sivujen sijoitukseen hakukoneiden hakutuloksissa. Kun sivut sijoittuvat oikeilla hakusanoilla hyvin Googlen hakutuloksissa, tuo tämä lisää kävijöitä (potentiaalisia asiakkaita) sivustolle ja lisää yrityksen näkyvyyttä.

Sivujen julkaisujärjestelmänä käytetään suosittua WordPress sisällönhallintajärjestelmää, jolloin asiakas voi halutessaan päivittää sivujen sisältöä itse.

Palvelintila ja verkko-osoite

Kauttamme saat kotisivuillesi varmatoimisen ja nopean palvelintilan sekä rekisteröit kotisivuillesi domain-nimen eli kotisivujen verkko-osoitteen.

Palvelintilan eli webhotellin ja domainrekisteröinnit toteutamme yhteistyössä luotettavan, kokeneen ja kotimaisen palveluntarjoajan kanssa.

Näin varmistamme toimintavarmuuden ja sen, ettet maksa turhasta.

Luonnollisesti toteutamme tarvittaessa kotisivut jo olemassa olevaan kotisivutilaan.

Suoritamme myös vaativiakin sivustojen siirtoja palvelimelta toiselle.

Pyydä tarjous kotisivuista

5 + 11 =

Hakukoneoptimointi

Lisää kävijöitä ja näkyvyyttä sivuillesi

Paranna kotisivujesi löydettävyyttä

Mikäli yrityksesi kotisivut eivät löydy helposti internetin hakukoneista – kuten Google – niin tilannetta voidaan parantaa hakukoneoptimoinnin avulla.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joiden avulla sivujen sijoitusta hakutuloksissa pyritään parantamaan niin, että sivut sijoittuisivat mahdollisimman hyvin ja nimenomaan tärkeimmillä hakusanoilla.

Hakukoneoptimointi on aina yksilöllinen projekti, jonka toimenpiteisiin vaikuttaa moni asia, kuten esimerkiksi kotisivujen tekninen toteutus, sivujen tekstisisältö sekä toimialaan liittyvät avainsanat.

Meillä jokainen hakukoneoptimointi-projekti suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti ja yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Mikäli haluaisit parantaa kotisivujesi löydettävyyttä ja saada sivuille lisää kävijöitä niin kerro hiukan toiveistasi alla olevan lomakkeen avulla. Mietitään yhdessä juuri tarpeidenne mukainen ratkaisu – kilpailukykyiseen hintaan!

6 + 8 =

Digitaalinen markkinointi

Mainosta tehokkaasti, mutta edullisesti Googlessa tai sosiaalisen median palveluissa

Mainosta tuotteita tai palveluita digitaalisessa mediassa

Digitaalinen markkinointi tarjoaa tänä päivänä monipuolisia mahdollisuuksia tuotteiden tai palveluiden tehokkaaseen mainostamiseen. Digimarkkinointi on nykyaikainen, tarkasti kohdennettava ja mitattava sekä kustannustehokas mainonnan muoto.

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia mainoskampanjoita niin verkkosivuilla, kuin sosiaalisen median palveluissa. Meillä on laaja kokemus mm. seuraavista palveluista:

  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Facebook / Instagram Ads

Tarvittaessa toteutamme asiakkaillemme internetsivuille tai sosiaaliseen mediaan suunnatun mainoskampanjan alusta loppuun – mainosteksteineen ja kuvituksineen – tai avustamme mainoskampanjan rakentamisessa.

Ota alla olevan lomakkeen avulla yhteyttä, mikäli kaipaat osaavaa digitaalisen mainonnan kumppania – kilpailukykyiseen hintaan!

14 + 15 =

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kuulemme mielellämme Sinusta lisää. Mikäli kotisivuihin liittyvissä asioissa on jotain kysyttävää niin lähetä meille viestiä ja mietitään yksilöllinen ja juuri Sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu.