hakukoneoptimointi parantaa yrityksesi kotisivujen näkyvyyttä ja tuo lisää kävijöitä sivuille

Kotisivujen tulee sijoittua yrityksen kannalta oikeilla hakusanoilla mahdollisimman korkealle hakukoneiden, kuten Googlen, hakutuloksissa. Erotu kilpailijoista!

Slide 15

viremessut 2013 - porvoo

Slide 15

söderfysio - fysioterapia ja kuntoutus - sipoo

Slide 15

palvelutalo linda & elsie - söderkulla

Slide 15

paalupiste service - maanrakennustyöt

Slide 15

sakrak - rakennustyöt ja saneeraukset

Slide 15

tora - itsepuolustusta ja kamppailua

Slide 15

ap-pinnoite oy - palokatkot, palosuojaus

Slide 1

tipico - hormittomat takat, sisustustuotteet

Slide 2

tiekari oy - maanrakennus ja konepalvelu

Slide 3

hotelli ylläs saaga

Slide 4

husara oy - remontit, rakennustyöt

Slide 5

laattabest oy - remontit

Slide 6

konginkangas - kyläyhdistys

Slide 7

uudenmaan takkakeskus - takat, tulisijat

Slide 8

digitaalikuvaus - aloittelijan valokuvausopas

Slide 10

th-center - keittiökalusteet

Slide 12

ks kuivaustekniikka - kosteusvaurioiden kuivaukset

Example Frame
hakukoneoptimointia - Keski-Suomen Verkkomedia

hakukoneoptimointi - lisää näkyvyyttä sivuille

Usein kotisivujen suunnittelussa ja toteutuksessa on panostettu ainoastaan näyttävään ulkoasuun - ikävän usein hakukonenäkyvyyden kustannuksella.

Kotisivujen tulisi kuitenkin sijoittua mahdollisimman korkealle internetin hakukoneiden, kuten Googlen, hakutuloksissa ja tietenkin vielä yrityksen toiminnnan kannalta oikeilla hakusanoilla ja -lauseilla.

oikeiden hakusanojen löytäminen

Yksi onnistuneen hakukoneoptimoinnin kulmakivistä on oikeiden hakusanojen ja -lauseiden kartoitus. Tulisi löytää juuri oikeat hakusanat, joilla yrityksesi potentiaaliset asiakkaat todennäköisesti yrityksen tarjoamia tuotteita tai palveluita verkosta etsivät. Oikeiden hakusanojen löydyttyä pyritään nostamaan sivusto mahdollisimman korkealle hakutuloksissa juuri kyseisillä sanoilla.

oikeat hakusanat oikeisiin paikkoihin sivuilla

Pelkkä oikeiden hakusanojen löytyminen ei vielä riitä vaan kyseiset sanat tai lauseet tulee sijoittaa kotisivuilla oikeisiin paikkoihin. Hakukoneet arvostavat eri paikoissa sijaitsevia sanoja eri tavalla. Hakutulosten kannalta esimerkiksi suurin painoarvo on sanoilla, jotka sijaitsevat kotisivun title-kentässä, otsikoissa tai sivustolle osoittavien linkkien linkkiteksteissä. Myös hakusanatiheydellä on merkitystä. Juuri näissä asioissa voimme tuoda ammattitaitomme ja kokemuksemme yrityksenne käyttöön.

sivuston linkkisuosion parantaminen

Yksi kotisivujen hakutuloksiin vaikuttava tekijä on sivustolle muilta sivuilta osoittavien linkkien määrä ja laatu. Hakukoneet arvostavat sivustoa, jolle linkitetään paljon muilta saman aihepiirin arvostetuilta sivuilta. Hakukoneoptimointiin sisältyvän linkkikampanjan avulla pyritään kasvattamaan tätä sivustolle ulkopäin osoittavien linkkien määrää.

Keski-Suomen Verkkomedialla on vankka kokemus asiasta sekä laaja lista sivustoista, joille eri toimialojen sivuille osoittavia linkkejä voidaan lisätä.

hakukoneoptimoinnin avulla otat täyden hyödyn irti kotisivuistasi

Hakukoneoptimoimattomat kotisivut toimivat tavallaan tyhjäkäynnillä. Kotisivut, joilla ei ole kävijöitä, eivät tuo uusia asiakkaita yritykselle.

näkyvyyttä edullisesti

Hakukoneoptimoinnin tulokset ovat pysyviä, eikä hintaan kuulu erillisiä kuukausimaksuja, vaan rehti ja edullinen kertakorvaus takaa kotisivujen hyvän näkyvyyden nyt ja tulevaisuudessa.

ota rohkeasti yhteyttä, nostetaan yrityksesi kotisivut hakutulosten kärkeen!